سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی
به کشتی مهندسی خوش آمدید-----مهندسی مکانیک سفر خوشی را در دنیای مهندسی برای شما آرزومند است

دانشمندان آمریکا چسبی را ابداع کرده اند که با چسباندن آن روی پوست، بدن در برابر آنفلوآنزا واکسینه می شود.چسب واکسن ممکن است تزریق دردناک با آمپول را منتفی و حتی ایمن سازی را تقویت کند.این چسب حاوی سوزن های بسیار ریز است که پس از اتصال به لایه بیرونی پوست بدن، حل می شود.این چسب واکسن، با موفقیت روی موش آزمایش شده است و ممکن است جایگزین تزریق واکسن به روش سنتی شود.

چسب واکسن

فن آوری جدید ممکن است در مقایسه با ترزیق واکسن با آمپول، انسان را بهتر در برابر بیماری آنفلوانزا ایمن کند.گروه تحقیقی انستیتو فن آوری جورجیا معتقد است این چسب واکسن احتمالا کنترل بیماری های واگیردار را متحول می کند چون بالقوه اجازه می دهد هر فرد واکسن خود را تزریق کند.نتیجه آزمایشات این گروه در نشریه معتبر نیچر منتشر شده است.

دکتر شان سالیوان، یکی از محققان دست اندر کار، گفت چون استفاده از چسب واکسن نیاز به آموزش ندارد احتمالا در آینده مردم این چسب را از طریق پست یا داروخانه محلی خود تهیه خواهند کرد.طول هر یک از صد میکرو سوزنی که به هر کدام از این چسب ها متصل است فقط 65 صدم میلیمتر است.دانشمندان آمریکایی در تحقیقات جدید خود موش های آزمایشگاهی را به سه گروه تقسیم کردند. به گروه اول واکسن آنفلوانزا را به روش سنتی با سرنگ تزریق کردند، به گروه دوم چسب واکسن و به گروه سوم چسب خالی زدند.

سه ماه بعد محققان موش های مبتلا به بیماری آنفلوانزا را معاینه و مشاهده کردند که بدن موش هایی که از طریق چسب واکسن ایمن سازی شده بود در مقایسه با گروهی که واکسن تزریقی دریافت کرده بود، دربرابر این بیماری بهتر مقاومت کرده است.اگر چسب واکسن در مورد انسان نیز موثر باشد، واکسیناسیون در سطح گسترده کاری ساده می شود.با این که در تحقیق جدید فقط ایمن سازی در برابر آنفلوانزا مد نظر بوده، محققان امیدوارند که از همین روش برای واکسن های دیگر نیز استفاده کنند و هزینه چسب، از واکسن تزریقی نیز بیشتر نباشد.چون سوزن های میکرو در تماس با پوست حل می شود، دور انداختن چسب های مصرف شده، خطرناک نیست.

پرفسور ریچارد کامپنز، یکی از تنظیم کنندگان گزارش در نشریه نیچر گفت، لزومی نیست واکسن عمیق وارد بدن شود چون سلول های ایمنی بدن در زیر لایه بیرونی پوست یافت می شود.او گفت: “ما امیدواریم بتوانیم آزمایش روی انسان را تا دو سال دیگر آغاز کنیم.

منبع: پزشکی و سلامت




موضوع مطلب :

شنبه 91 خرداد 13 :: 8:51 عصر

درباره سایت


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 6
  • بازدید دیروز: 17
  • کل بازدیدها: 16866498
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
امکانات دیگر


کلیه حقوق این وبلاگ برای مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی محفوظ است