سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی
به کشتی مهندسی خوش آمدید-----مهندسی مکانیک سفر خوشی را در دنیای مهندسی برای شما آرزومند است

دانشمندان دانشگاه سانفرانسیسکو در حال اتصال حسگرهای رادیویی به زنبورها برای بررسی چگونگی و زمان حمله انگل‌های کشنده هستند. 

مگس فورید(Apocephalus borealis) خود را به زنبور عسل متصل کرده و سپس آن را مجبور به ترک کندوی خود در دنیای بیرونی و حرکات نامنظم در برابر چراغهای خیابان می‌کند.

حمله زنبور سایبری به انگل‌های مرگبار!


 

پس از یک رقص خسته‌کننده، زنبورها که قربانی یک بیماری شایع در گروههای زنبورهای آمریکایی شده‌اند، مرده و بر روی زمین می‌افتند.

از این رو محققان اکنون از این حسگرهای رادیویی به اندازه یک ذره براق بر روی این حشرات استفاده کرده‌اند تا حرکات آنها را تحت نظر داشته باشند.

دانشمندان بر روی زنبورهای بیمار یک ردیاب رادیویی ریز متصل کرده و حرکات آنها در داخل و خارج از یک کندوی طراحی شده را در بالای ساختمان تالار زیست‌شناسی هنسیل در محوطه دانشگاه سانفرانسیسکو تحت نظر دارند.

همزمان، آنها کندوهای مستقر در دانشگاه را برای نشانه‌های بیشتر از این آفت اسرارآمیز تحت بررسی قرار داده و از عموم خواسته‌اند تا با آنها از طریق وب‌سایت ZomBeeWatch.org همکاری کنند.

زنبور عسل پس از انگلی شدن توسط مگس فورید دیگر به کندو بازنگشته و در اطراف چراغهای بیرونی حرکت می‌کند و پس از انجام حرکات دیوانه‌وار در نزدیکی زمین می‌میرد.

در این رویکرد، زنبورها از طریق یک لوله کوچک دارای دو خوانشگر لیزری به کندو وارد و خارج می‌شوند و با دستگاه‌های پیگیری تعامل برقرار می‌کنند.

این خوانشگرها که شبیه به اسکنرهای بارکد در زمان بررسی مواد غذایی کار می‌کنند، بطور 24 ساعته ورود و خروج زنبورها را به کندو ثبت می‌کند. دانستن زمان دقیق ترک کندو و بازگشت زنبورها برای درک زمان، بسیار اهمیت دارد.

نتایج این پژوهش در مجله PLoS ONE منتشر شده است.




موضوع مطلب :

دوشنبه 91 شهریور 20 :: 10:11 عصر

درباره سایت


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 141
  • بازدید دیروز: 60
  • کل بازدیدها: 16875833
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
امکانات دیگر


کلیه حقوق این وبلاگ برای مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی محفوظ است