سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی
به کشتی مهندسی خوش آمدید-----مهندسی مکانیک سفر خوشی را در دنیای مهندسی برای شما آرزومند است

دانشمندان دانشگاه سانفرانسیسکو در حال اتصال حسگرهای رادیویی به زنبورها برای بررسی چگونگی و زمان حمله انگل‌های کشنده هستند. 

مگس فورید(Apocephalus borealis) خود را به زنبور عسل متصل کرده و سپس آن را مجبور به ترک کندوی خود در دنیای بیرونی و حرکات نامنظم در برابر چراغهای خیابان می‌کند.

حمله زنبور سایبری به انگل‌های مرگبار!



ادامه مطلب ...


موضوع مطلب :

دوشنبه 91 شهریور 20 :: 10:11 عصر

مترجم دو زبانه "دیلماج" که استخراج شده از پروژه "طراحی و پیاده سازی الگوریتم های ترجمه ماشینی" است، توسط آزمایشگاه فناوری زبان انسانی و یادگیری ماشین دانشگاه امیرکبیر طراحی و ارائه شد.

 

این مترجم دو زبانه با استفاده از متد آماری طراحی شده که در این روش سیستم مترجم با استفاده از پیکره های دو زبانه انگلیسی- فارسی آموزش دیده و حجم پیکره مورد استفاده در حدود 15 میلیون کلمه خواهد بود.

اصلی ترین ویژگی این مترجم کیفیت بالای آن نسبت به سایر مترجم های خودکار فعال در زبان فارسی است؛ همچنین در ارزیابی کیفیت این مترجم از معیارهای خودکار و پیکره های تست استفاده شده است که نتایج ارزیابی های انجام گرفته بر روی این مترجم با معیار ارزیابی BLEU در حوزه خبری نسبت به مترجم گوگل در هر دو جهت انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی از کیفیت بهتری را نشان می دهد.

از قابلیتهای دیگر این ابزار می توان به توسعه سریع و آسان آن نسبت به سایر نمونه های موجود و سرعت ترجمه بالای آن اشاره کرد.

این ابزار در دو نسخه به صورت برخط (Online) و غیر برخط (Offline) ارائه شده است که در نسخه برخط که به زودی در دسترس عموم قرار خواهد گرفت، هدف اصلی سرعت ترجمه بالا به همراه کیفیت مطلوب است، در حالی که در نسخه غیر برخط تمرکز اصلی بر روی ارایه ترجمه با بالاترین کیفیت خواهد بود.




موضوع مطلب :

دوشنبه 91 شهریور 20 :: 10:4 عصر

یکی از تغییرات عمده‌ IE9 نسبت به نسخه‌های قبلی مرورگر اینترنت‌اکسپلورر سرعت آن است. در حالی که صفحات وب ‌روزبه‌روز سنگین‌تر و ویدئوهای باکیفیت، فلش‌ها و... به اجزای جدایی‌ناپذیر این‌گونه صفحات تبدیل شده‌اند.

 

این سرعت مرورگرها در باز‌کردن صفحات وب است که ملاک اصلی بسیاری از کاربران برای انتخاب آنهاست و این دقیقا همان چیزی است که کاربران IE8 و نسخه‌های قبل‌تر را به استفاده از مرورگرهایی نظیر Firefox و Chrome سوق داد.

فاکتور سرعت برای مرورگرها وقتی اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که با موضوع جایگزینی نرم‌افزارهای موسوم به Desktop-base با نرم‌افزارهای Web-base روبه‌رو باشیم! در آینده‌ای نه‌چندان دور شما به جای خرید نرم‌افزارها و نصب آن روی سیستم خانگی خود، می‌توانید با پرداخت هزینه‌های آنلاین بسیار ناچیز یا به صورت رایگان از همان نرم‌افزارها در قالب صفحات وب استفاده کنید.


اینجاست که علاوه بر مواردی نظیر سرعت لینک ارتباطی و... سرعت مرورگر بسیار حائز اهمیت خواهد بود. مجموعه نرم‌افزارهای Google Docs مثال خوبی برای نرم‌افزارهای Web-base است که سرعت مرورگر شما در کارایی آنها تاثیر فراوانی دارد.

بد نیست بدانید که مایکروسافت از یک موتور جدید جاوا اسکریپت به نام چاکرا در IE9 استفاده کرده که دارای چند پردازنده‌ مختلف برای پردازش کدهاست.

IE9 علاوه بر این، سرعت رندر‌کردن متن و گرافیک‌های موجود در صفحات وب را با استفاده مستقیم از GPU رایانه، بهبود بخشیده‌است. سرعت دانلود از طریق این مرورگر نیز به واسطه‌ ابزار دانلود جدید آن به مراتب بیشتر شده‌است.

 IE9

IE9 سازگار با ویندوز 7

IE9 را می‌توانید بسادگی در Taskbar یا Start menu نگه دارید یا به عبارت دیگر Pin کنید. در این صورت با کلیک راست روی آیکون آن در Takbar یا باز‌کردن Jump list آن در منوی استارت، قسمت‌های مختلفی از جمله Pinned، Frequent و Tasks را خواهید دید.

در قسمت Task برخی از فرمان‌هایی که می‌توانید به IE9 دهید از جمله باز شدن در حالت InPrivate یا باز‌کردن یک Tab جدید را مشاهده خواهید کرد.

در قسمت Frequent، سایت‌هایی که اغلب با آنها سروکار دارید فهرست می‌شوند. اگر ماوس را روی آنها حرکت دهید، در سمت راست آیکون Pin را مشاهده می‌کنید که با کلیک روی آن، نشانی سایت مورد نظر به قسمت Pinned منتقل شده و تا زمانی که خودتان آن‌را حذف نکنید، در فهرست باقی خواهد ماند! مشابه این امکانات برای مرورگرهای دیگر از جمله Firefox، Chrome و Opera نیز وقتی که آنها را در نوار وظیفه یا منوی استارت Pin کنید وجود دارد.


اما قابلیت منحصر به فرد IE9 در این قسمت، امکان Pin‌کردن یک وب‌سایت به صورت مستقیم در نوار وظیفه و منوی استارت است.


برای این کار کافی است تب مورد نظر را از IE9 به Taskbar بکشید و رها کنید. در این صورت آیکون آن وب‌سایت به نوار وظیفه‌ ویندوز اضافه خواهد شد.

برای اضافه‌کردن آیکون یک وب‌سایت به منوی استارت نیز باید روی آیکون Tools در سمت راست و بالای IE9 کلیک و از منوی کشویی File، گزینه‌ Add site to start menu را انتخاب کنید. در این صورت آیکون سایت موردنظر به فهرست منوی استارت اضافه می‌شود.

بازی با تب‌های IE9 در ویندوز 7 بسادگی امکان‌پذیر است! اگر در یک صفحه‌ IE چند تب باز کرده‌اید و می‌خواهید یکی از آنها را در یک صفحه‌ جدید باز کنید، کافی است با ماوس آن‌را به قسمتی از صفحه بکشید؛ در این صورت تب موردنظر به یک پنجره‌ جدید منتقل می‌شود.

نحوه کار با تب‌های IE9 در آینده توضیح داده خواهد شد.

 

نوار هشدار

IE9 ابزاری به نام مشاور عملکرد یا Performance advisor دارد که به شما امکان می‌دهد Add-on‌هایی که ممکن است سرعت باز‌کردن صفحات وب را کُند کند، مدیریت و در صورت لزوم از باز شدن آنها جلوگیری کنید.

وقتی IE9 را باز می‌کنید، این ابزار Add-on‌ها را چک کرده و اگر تشخیص دهد یکی از آنها ممکن است باعث کندی عملکرد مرورگر شود، نوار هشدار را در پایین صفحه باز می‌کند؛ در این قسمت اگر روی دکمه‌ Disable add-ons کلیک کنید، پنجره‌ای باز می‌شود که در آن نام Add-on، تولیدکننده‌ آن و مقدار زمان اضافی که ممکن است با فعال بودن آن هنگام باز شدن IE یا یک تب گرفته‌شود، مشخص شده‌است.

حتی اگر تولید کننده‌ Add-on‌ها مایکروسافت باشد، باز هم این ابزار به وظیفه‌ خود بدرستی عمل خواهد کرد! از طریق این ابزار می‌توانید با غیرفعال‌کردن Add-on‌های اضافی، سرعت کار با IE9 را بهبود بخشید. برای مشاهده‌ وضعیت Add-on‌ها می‌توانید از منوی Tools، روی گزینه‌ Manage add-ons کلیک کنید.

نوار هشدار یا Notification bar، اطلاعات و عملکردهای بسیار مفید دیگری نیز در اختیارتان قرار می‌دهد؛ به عنوان مثال هنگامی که وب‌سایتی حاوی Pop-up را باز می‌کنید، از طریق این نوار به شما هشدار داده شده و در آن، منبع Pop-up نیز مشخص می‌شود و شما می‌توانید از طریق گزینه‌های موجود اجازه‌ باز شدن آن را بدهید یا از باز شدن آن جلوگیری کنید.

پیغام‌ها و گزینه‌های مختلف دیگر مثلا هنگام دانلود یا باز‌کردن یک فایل در یک وب‌سایت نیز تماما به این نوار منتقل شده ‌است.

 

امنیت بیشتر و دانلود سریع‌تر

IE9 از نظر امنیت (Security) پیشرفت‌های بسیاری نسبت به نسخه‌های قبلی IE داشته‌است. یکی از مهم‌ترین آنها Smart screen filter است. با این ابزار شما می‌توانید با اطمینان بیشتری در اینترنت فعالیت کنید و از خطرات احتمالی همچون تبلیغات مخرب، سایت‌های جعلی و... مصون بمانید.

Smart screen filter از طریق مجموعه‌ای از ابزارهای پیچیده شما را در مقابله با برخی تهدیدات که در ادامه آنها اشاره شده، یاری می‌دهد:

ـ خطر وب‌سایت‌های جعلی که خود را شبیه وب‌سایت‌های معتبر، مثلا پورتال یک بانک درآورده‌اند و به دنبال جمع‌آوری اطلاعات کاربران و سوء‌استفاده از آنها هستند. این نوع از خطرات با عنوان Phishing شناخته می‌شود و اغلب در صورتی شما را تهدید می‌کند که از لینک‌های غیرمعتبر، وب‌سایت‌های مختلف را باز کنید.

ـ خطر دانلود فایل‌هایی که استفاده از آنها با ریسک امنیتی تشخیص داده شود؛ این ابزار همچنین پیغام‌های غیرضروری هنگام دانلود فایل از وب‌سایت‌های شناخته شده و معتبر را حذف می‌کند.

ـ خطر نفوذ بدافزارها و بخصوص تروجان‌ها به رایانه؛ در این صورت این ابزار جلوی نفوذ نرم‌افزارهایی را که بالقوه مخرب تشخیص داده شوند به سیستم شما خواهد گرفت. البته در نظر داشته باشید که
Smart screen filter کار یک Anti-malware را انجام نمی‌دهد و باید از این امکان علاوه بر استفاده از چنین نرم‌افزارهایی برای محافظت بیشتر رایانه بهره جست.

هنگامی که یک وب‌سایت، مخرب تشخیص داده شود، IE9 جلوی باز شدن آن‌را به صورت کامل می‌گیرد؛ ولی اگر قسمتی از سایت مثلا یک صفحه از آن آلوده شناخته شود، بدون آن که کل سایت مسدود شود، فقط جلوی باز شدن آن صفحه گرفته خواهد شد.

این ابزار با Download manager نیز کار می‌کند و دانلود فایل‌هایی را که مخرب شناخته شوند بسرعت مسدود می‌کند. البته شما می‌توانید با مسوولیت خود آن فایل را دانلود یا اجرا کنید!

برای فعال و غیرفعال‌کردن Smart screen filter از منوی Tools گزینه‌ای Internet options را انتخاب کرده و به برگه‌ Advanced بروید، سپس از فهرست موجود، ذیل عنوان Security گزینه Smart screen filter را پیدا کنید.

منابع: http://www.pcadvisor.co.uk/
http://windows.microsoft.com/
http://www.sevenforums.com




موضوع مطلب :

شنبه 90 اسفند 27 :: 1:36 عصر

پلیس بین الملل 25 نفر از اعضای احتمالی گروه هکرهای ناشناس را در آمریکای لاتین و اروپا دستگیر کرده و با مقابله به مثل این گروه مواجه شده است.

 

پلیس بین الملل اعلام کرده است که مقامات آرژانتینی، شیلیایی، کلمبیایی و اسپانیایی در انجام این بازداشتها حضور داشته اند و بیش از 250 قطعه از تجهیزات مخصوص IT و گوشی های موبایل ضبط شده است. افراد دستگیر شده 17 تا 40 ساله بوده اند.

دو نفر از این مضنونین که در مادرید و مالاگا دستگیر شده اند، همچنان در بازداشت به سر می برند اما دو نفر از آنها به قید وثیقه آزاد شده اند همچنین یکی از چهار نفر بازداشت شده متهم به مدیریت عملیات رایانه ای ناشناسها در اسپانیا و آمریکای لاتین است.

بر اساس گزارش بی بی سی، گروه هکرهای ناشناس شبکه ای از فعالان آنلاین به شمار می روند که خود را "تجمعی اینترنتی" معرفی می کنند و معمولا اعتراضهای خود را در قالب ایجاد اختلال در وب سایتها نشان می دهند. موضوع مورد نظر بسیاری از معترضان ناشناس آزادی بیان و باز بودن اینترنت است.

 

مقابله به مثل ناشناس

به فاصله کوتاهی پس از انجام این عملیات در گوشه و کنار جهان، هکرها مقابله به مثل را با حمله به وب سایتهای کلمبیایی و شیلیایی و مهمتر از همه به وب سایت پلیس بین الملل آغاز کردند. پلیس بین المللی می گوید وب سایتهای وزارت دفاع و ریاست جمهوری کلمبیا، کتابخانه ملی شیلی و شرکت برق "اندسا" شیلی مورد هجوم قرار گرفتند.

وب سایت پلیس بین الملل نیز پس از اینکه آژانس بین المللی پلیس خبر دستگیری 25 نفر از اعضای این گروه را منتشر کرد، مورد هجوم حملات سایبری قرار گرفت.

این وب سایت برای مدتی کوتاه دچار اختلال شد و پشتیبانان گروه ناشناس نیز به صورت آنلاین ادعا کردند که این حمله را در مقابل دستگیری های آرژانتین، شیلی، کلمبیا و اسپانیا انجام داده اند. با این همه این وب سایت به سرعت ترمیم شده و به حالت عادی خود بازگشت.

بر اساس گزارش گاردین، "برند روزباخ" مدیر اجرایی خدمات پلیس می گوید: "این عملیات گسترده دستگیری هکرها نشان می دهد که انجام جرم در فضای مجازی برای افرادی که در انجام این جرائم دست دارند، بدون عواقب نخواهد بود، اینترنت برای افرادی که در فعالیتهای مجرمانه دست دارند پناهگاه امنی نخواهد بود."




موضوع مطلب : عکس و تفریح و سرگرمی

دوشنبه 90 اسفند 15 :: 10:26 عصر

متخصصان امنیت شبکه سال 2012 میلادی را از لحاظ حملات سایبری «سال جهنمی» توصیف می‌کنند.

حملات سایبری - هک

 

حملات هکرها به سایت‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی هر روز در سراسر جهان در حال وقوع است و تقلب در کارت‌های اعتباری و دزدی از طریق اینترنت مسأله جدیدی محسوب نمی‌شود.

بر اساس تحقیقات شرکت نورتون، جرایم سایبری در سال 2011 میلادی بیش از 388 میلیارد دلار به اقتصاد جهانی زیان وارد کرد که این رقم بیش از جرایم دیگر از جمله قاچاق کوکائین و هروئین بوده است.

متخصصان امنیت شبکه فرضیه‌های مختلفی درباره افزایش حملات سایبری در سال 2012 مطرح می‌کنند؛ برخی معتقدند بروز مشکلات اقتصادی باعث بیکار شدن برنامه‌نویسان رایانه‌یی شده و به تبع آن این گروه‌ها به سمت حملات سایبری سوق پیدا کرده‌اند.

دسترسی آسان به رایانه در مناطق فقیرنشین جهان و شمار زیاد جوانان مستعد و جویای کار و گرایش این افراد به سمت سرقت‌های اینترنتی، از دیگر دلایل افزایش حملات سایبری عنوان می‌شود.

حملات DDoS و بوت‌نت‌ها (botnets) از اصلی‌ترین جرایم سایبری محسوب می‌شوند. حملات DDoS‌ بسیار ساده بوده و از طریق یک نرم‌افزار و بدون نیاز به اطلاعات برنامه‌نویسی یا دانش IT صورت می‌گیرد. بوت‌نت‌ها نیز شبکه‌ای از رایانه‌ها متصل به اینترنت هستند که توسط ویروس آلوده شده و تحت کنترل رایانه واحد یا «بوت مستر» درمی‌آیند و هکر با استفاده از سیستم‌های تحت کنترل خود می‌تواند حملات سایبری انجام دهد. 

زمانی که یک رایانه در معرض خطر قرار می‌گیرد، هکرها می‌توانند علاوه بر سرقت داده‌ها و اطلاعات حتی سایت را نیز از دسترس خارج کنند.

به گفته «کارل هربرگر» متخصص امنیت شبکه، انگیزه هکرها از انجام حملات سایبری تغییر یافته است و به تبع انگیزه های جدید یا «هکتیویسم»، ابزار و تکنیک‌های تازه برای حملات ابداع شده است.

اما در کنفرانس سایبری که به تازگی برگزار شد، مدیر عامل لابراتور کاسپرسکی هکرها را با افراط‌گرایان که به حملات انتحاری و انفجار بمب دست می‌زنند، مقایسه کرد.

روزنامه نیویورک تایمز فهرستی از شرکت‌های آمریکایی که احتمالا مورد حملات سایبری از سوی هکرهای چینی قرار خواهند گرفت را منتشر کرده است.

برخی متخصصان شبکه ادعا کرده‌اند که در حملات سایبری علیه شرکت‌های آمریکایی هکرهایی از روسیه، فرانسه، تایوان و رژیم صهیونیستی نیز مشارکت دارند.

استفاده از ویروس، تروجان‌ و کرم‌های اینترنتی بدون وقفه ادامه دارد؛ اما اصلی‌ترین تهدید در سال 2012 جنگ‌های سایبری خواهد بود.

تنش سیاسی میان انگلیس و آرژانتین، مشکلات روسیه با برخی کشورهای همسایه، جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی در خاورمیانه از دلایلی است که متخصصان امنیت شبکه سال جاری میلادی را «سال جهنمی» از حیث حملات سایبری توصیف کرده‌اند.




موضوع مطلب : علم و فناوری, علم و فناوری, عکس و تفریح و سرگرمی

سه شنبه 90 اسفند 9 :: 6:0 عصر

متخصصان امنیت شبکه سال 2012 میلادی را از لحاظ حملات سایبری «سال جهنمی» توصیف می‌کنند.

حملات سایبری - هک

 

حملات هکرها به سایت‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی هر روز در سراسر جهان در حال وقوع است و تقلب در کارت‌های اعتباری و دزدی از طریق اینترنت مسأله جدیدی محسوب نمی‌شود.

بر اساس تحقیقات شرکت نورتون، جرایم سایبری در سال 2011 میلادی بیش از 388 میلیارد دلار به اقتصاد جهانی زیان وارد کرد که این رقم بیش از جرایم دیگر از جمله قاچاق کوکائین و هروئین بوده است.

متخصصان امنیت شبکه فرضیه‌های مختلفی درباره افزایش حملات سایبری در سال 2012 مطرح می‌کنند؛ برخی معتقدند بروز مشکلات اقتصادی باعث بیکار شدن برنامه‌نویسان رایانه‌یی شده و به تبع آن این گروه‌ها به سمت حملات سایبری سوق پیدا کرده‌اند.

دسترسی آسان به رایانه در مناطق فقیرنشین جهان و شمار زیاد جوانان مستعد و جویای کار و گرایش این افراد به سمت سرقت‌های اینترنتی، از دیگر دلایل افزایش حملات سایبری عنوان می‌شود.

حملات DDoS و بوت‌نت‌ها (botnets) از اصلی‌ترین جرایم سایبری محسوب می‌شوند. حملات DDoS‌ بسیار ساده بوده و از طریق یک نرم‌افزار و بدون نیاز به اطلاعات برنامه‌نویسی یا دانش IT صورت می‌گیرد. بوت‌نت‌ها نیز شبکه‌ای از رایانه‌ها متصل به اینترنت هستند که توسط ویروس آلوده شده و تحت کنترل رایانه واحد یا «بوت مستر» درمی‌آیند و هکر با استفاده از سیستم‌های تحت کنترل خود می‌تواند حملات سایبری انجام دهد. 

زمانی که یک رایانه در معرض خطر قرار می‌گیرد، هکرها می‌توانند علاوه بر سرقت داده‌ها و اطلاعات حتی سایت را نیز از دسترس خارج کنند.

به گفته «کارل هربرگر» متخصص امنیت شبکه، انگیزه هکرها از انجام حملات سایبری تغییر یافته است و به تبع انگیزه های جدید یا «هکتیویسم»، ابزار و تکنیک‌های تازه برای حملات ابداع شده است.

اما در کنفرانس سایبری که به تازگی برگزار شد، مدیر عامل لابراتور کاسپرسکی هکرها را با افراط‌گرایان که به حملات انتحاری و انفجار بمب دست می‌زنند، مقایسه کرد.

روزنامه نیویورک تایمز فهرستی از شرکت‌های آمریکایی که احتمالا مورد حملات سایبری از سوی هکرهای چینی قرار خواهند گرفت را منتشر کرده است.

برخی متخصصان شبکه ادعا کرده‌اند که در حملات سایبری علیه شرکت‌های آمریکایی هکرهایی از روسیه، فرانسه، تایوان و رژیم صهیونیستی نیز مشارکت دارند.

استفاده از ویروس، تروجان‌ و کرم‌های اینترنتی بدون وقفه ادامه دارد؛ اما اصلی‌ترین تهدید در سال 2012 جنگ‌های سایبری خواهد بود.

تنش سیاسی میان انگلیس و آرژانتین، مشکلات روسیه با برخی کشورهای همسایه، جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی در خاورمیانه از دلایلی است که متخصصان امنیت شبکه سال جاری میلادی را «سال جهنمی» از حیث حملات سایبری توصیف کرده‌اند.




موضوع مطلب : علم و فناوری, علم و فناوری

سه شنبه 90 اسفند 9 :: 5:0 صبح

درباره سایت


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 23
  • بازدید دیروز: 41
  • کل بازدیدها: 16863683
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
امکانات دیگر


کلیه حقوق این وبلاگ برای مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی محفوظ است