مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی
به کشتی مهندسی خوش آمدید-----مهندسی مکانیک سفر خوشی را در دنیای مهندسی برای شما آرزومند است

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر با طراحی ربات متحرک امیدوارند با اجرای طرح‌های توسعه‌ای بر روی آن از این ربات برای جا به جایی نامه استفاده کنند.

مجتبی کریمی- مجری طرح ربات‌های مسیریاب را دارای کاربردهای مختلفی از جمله حمل کالا و مواد در مراکز صنعتی و بیمارستان‌ها ذکر کرد و گفت: در این طرح نوعی ربات مسیریاب ساخته شده که با دریافت مختصات شروع و پایان مسیر بر روی نقشه موجود در حافظه ربات و براساس داده‌های مکان یابی (GPS) از مبدا به مقصد حرکت می‌کند.

وی با اشاره به نحوه عملکرد این ربات افزود: اطلاعات از حسگرهای مختلف از جمله فاصله یاب، اندازه‌گیر شتاب و زاویه با کمک داده‌های مکان یابی امکان حرکت به سمت هدف را به ربات می‌دهد.
کریمی تشخیص موانع را از دیگر قابلیت‌های این ربات نام برد و یادآور شد: در طول مسیر با دریافت و پردازش پیوسته تصویر به ربات امکان می‌دهد تا ربات موانع موجود در راه را تشخیص دهد و در حافظه خود ثبت کند.

وی ادامه داد: این قابلیت باعث می‌شود که ربات در حرکت‌های بعدی به سمت موانع نرود.

مجری طرح با اشاره به طرحهای توسعه‌ای این پروژه خاطرنشان کرد: قرار است در این ربات متحرک با افزودن حسگر لیزری و نصب آن بر روی ربات سورنای دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برای انجام فرامینی مانند انتقال پاکت یا نامه از یک بخش به بخش دیگر آزمایش شود.

وی افزود: قطب نمای دیجیتال تعبیه شده در دستگاه هم می‌تواند در هر لحظه موقعیت دوربین ربات را نسبت به مسیر مشخص کند.




موضوع مطلب :

جمعه 91 بهمن 6 :: 1:27 صبح

درباره سایت


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 97
  • بازدید دیروز: 109
  • کل بازدیدها: 16884115
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
امکانات دیگر


کلیه حقوق این وبلاگ برای مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی محفوظ است