سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی
به کشتی مهندسی خوش آمدید-----مهندسی مکانیک سفر خوشی را در دنیای مهندسی برای شما آرزومند است

به گزارش اخبار پیام نور PnuNews.com امکان انتخاب محل آزمون برای این فراهم شد تا دانشجویان کارشناسی ارشد بتوانند براحتی در محل زندگی خود در امتحانات پایان ترم شرکت کنند. براساس آنچه در تقویم آموزشی سال تحصیلی 93-92 دانشگاه پیام نور آمده است امکان تعیین محل آزمون امتحانات پایان ترم برای دانشجویان کارشناسی ارشد از 10 تا 18 آذر 92 در سیستم گلستان پیام نور فراهم خواهد شد. دانشجویان کارشناسی ارشد پیام نور در تاریخ اعلام شده می توانند با مراجعه به سیستم گلستان پیام نور نسبت به تعیین محل آزمون خود اقدام کنند. محدودیتی برای تعیین محل آزمون وجود ندارد. در تعیین محل آزمون ، شهریه و استاد تغییری نمی کند و فقط محل آزمون تغییر می کند.مهم نیست آن شهری که دانشجویان انتخاب می کنند رشته ارشد دارد یا ندارد تنها چیزی که مهم است داشتن دانشگاه پیام نور در آن شهر است. دانشجویان بدهکار بعد از پرداخت شهریه می توانند در سیستم از امکان تعیین محل آزمون استفاده کنند.
همچنین لازم به ذکر است دانشجویان مقطع کارشناسی می توانند با استفاده از امکان مهمان اضطراری با موافقت مبدا و مقصد نسبت به تغییر محل آزمون خود اقدام کنند




موضوع مطلب :

شنبه 92 آذر 9 :: 9:48 عصر

یک هنرمند معلول با تلفیق تخیلات خود با معادلات پیچیده ریاضی، تصاویر زیبایی از گل‌ها و شکوفه‌ها خلق کرده است که در دنیای واقعی مشابهی ندارند.

 «دانیل بروان» هنرمند انگلیسی، کار طراحی این مجموعه گل را با استفاده از فناوری‌های پیشرفته انیمیشن رایانه‌یی از سال 2000 میلادی آغاز کرد، اما سه سال بعد در اثر یک سانحه دچار قطع نخاع از گردن به پایین شد.

این هنرمند برای ادامه دادن به فعالیت هنری خود از «ونت ورث تامپسون» زیست شناس و ریاضیدان اسکاتلندی الهام گرفت که برای توضیح مسائل زیست شناسی از رسم و نمودارهای موجود در ریاضیات استفاده می‌کرد.

با استفاده از یک رایانه که با شرایط جدید معلولیت وی تنظیم شده بود، «بروان» کار طراحی مجموعه گل را ادامه داد.

آثار هنری این هنرمند دیجیتالی با تلفیق تخیلات هنرمندانه، معادلات ریاضی و گرافیک رایانه‌یی شکل گرفته‌اند و از فناوری سه‌بعدی که برای بازیهای رایانه‌یی و خلق جلوه‌های سینمایی استفاده می‌شوند، بهره برده شده است.

یک الگوریتم پایه برای ایجاد شکل ساختاری گل استفاده می‌شود که هر بار به خلق یک نمای جدید کمک می‌کند و هیچ دو تصویری مشابه یکدیگر نمی‌شوند.

برای خلق آثار هنری چندان از طبیعت الهام گرفته نشده و این نقاشی‌ها در اصل تلفیقی از تخیلات هنرمندانه با ریاضیات هستند.

 

 گل‌های زیبا,خلق گل‌های زیبا,خلق گل‌های زیبا با معادلات پیچیده ریاضی

 

 گل‌های زیبا,خلق گل‌های زیبا,خلق گل‌های زیبا با معادلات پیچیده ریاضی

 

گل‌های زیبا,خلق گل‌های زیبا,خلق گل‌های زیبا با معادلات پیچیده ریاضی

 

گل‌های زیبا,خلق گل‌های زیبا,خلق گل‌های زیبا با معادلات پیچیده ریاضی


منبع:isna.ir

 




موضوع مطلب :

دوشنبه 92 آذر 4 :: 12:1 صبح

بزرگ‌ترین آشکارساز ذره جهان,کشف نخستین نوترینوها با انرژی بالا

بزرگ‌ترین آشکارساز ذره جهان، کشف نخستین نوترینوهای با انرژی بالای کیهان را گزارش کرد.

«رصدخانه نوترینوی IceCube » یک آشکارساز ذره است که در یخ‌های قطب‌جنوب دفن شده و مدرکی دال بر عطش بالای انسان برای کشف است.

 

هم‌اکنون 25 سال پس از مطرح‌شدن ایده کشف نوترینوها در یخ، این رصدخانه مشاهده 28 رخداد ذره‌ای با انرژی بسیار بالا را اعلام کرده‌ که این امر نخستین شاهد محکم از وجود نوترینوهای اخترفیزیکی در شتاب‌دهنده‌های کیهانی است.

 

فرانسیس هالزن، بازرس ارشد IceCube و پروفسور فیزیک در دانشگاه ویسکونسین-مادیسون در این رابطه گفت: این نخستین نشانه از نوترینوهای با انرژی بسیار بالا است که از خارج از منظومه شمسی نشات می‌گیرند. این نوترینوها دارای انرژی معادل یک میلیون برابر انرژی است که در سال 1987 در ارتباط با ابرنواختر مشاهده‌شده در «ابر بزرگ Magellanic» مشاهده شد.

 

هالزن این موفقیت را آغازگر عصری جدید در نجوم می‌داند.

 

چون نوترینوها به ندرت با ماده تعامل دارند، این ذرات زیراتمی تقریبا بدون جرم، می‌توانند اطلاعاتی را در خصوص عملکرد دوردست‌ترین پدیده‌های دارای بالاترین انرژی‌ها در جهان حمل کنند.

 

میلیاردها نوترینو از خلال هر سانتی‌متر مربع و در هر ثانیه زمینی می گذرند، اما بخش عمده آن‌ها یا در خورشید یا در جو زمین وجود دارند.

 

رصدخانه IceCube توسط «همکاری بین‌المللی IceCube» و با مدیریت «مرکز اخترفیزیک ذره IceCube ویسکونسین» در دانشگاه ویسکونسین مادیسون اداره می‌شود و با هدف اندازه‌گیری جریان یا سرعت نوترینوهای با انرژی بالا و همچنین تلاش جهت شناسایی تعدادی از منابع آن‌ها طراحی شد.

 

مقاله ارائه‌شده در Science نخستین جریان نوترینوی با انرژی بالا را که تاکنون مشاهده شده بود، تشریح کرد..... / isna.ir




موضوع مطلب :

دوشنبه 92 آذر 4 :: 12:0 صبح

خودروی بدون موتور ,جدیدترین مدل خودرو

مبتکران خودرویی را ارائه کرده‌اند که مجهز به هیچ‌گونه موتور، سیستم انتقال یا دیفرانسیل نیست.

هر یک از چرخهای این سامانه دارای موتور الکتریکی تعبیه شده‌ای است که با باتری نیرودهی می‌شود. این بدین معناست که خودرو توانایی لازم برای چرخیدن‌ و تغییر جهت سریع را دارد.

جونمین یانگ، دانشیار مهندسی مکانیک در دانشگاه ایالتی اوهایو و همکارانش در حال طراحی الگوریتم‌هایی برای رایانه آنبورد این وسیله نقلیه هستند که کنترل حرکت برای حفظ ثبات خودرو و عملکرد هموار آن را محاسبه و تضمین می‌کند.

این سیستم داده‌های ورودی از فرمان، پدال گاز و ترمز را 100 بار در ثانیه تحلیل و تعیین می‌کند که هر چرخ چگونه باید به این داده‌ها واکنش نشان دهد.

در غیر این صورت، رانندگی با این سامانه دشوار خواهد بود زیرا چرخ‌ها تنظیم نشده‌اند و راننده ممکن است در مسیر نامطلوب حرکت یا تصادف کند؛ اما زمانی که کنترلگر فعال است، حرکت وسیله‌نقلیه را مطابق انتظار راننده کنترل می‌کند.

با داشتن یک سیستم کنترل ایمن و قابل‌اعتماد، وسیله جدید به یک خودروی شهری کامل تبدیل می‌شود.

سیستم مزبور هیچ نوع گاز گلخانه‌ای منتشر نکرده، چون تمام الکتریک است و رایانه تعبیه‌شده در آن دقیقا محاسبه می‌کند که چه میزان گشتاور برای هر یک از چهار چرخ لازم است.

افزون بر این، چون هر چرخ مستقل است، یک چرخ می‌تواند عمل ترمز را انجامد، در حالی که چرخ دیگر رانندگی را صورت می‌دهد.

رایانه مزبور سیگنال‌هایی را از راننده، فرمان و وضعیت‌های پدال دریافت می‌کند، سپس سرعت مطلوب یا حرکت وسیله‌نقلیه را بر اساس یک مدل ریاضی محاسبه می‌کند.

این خودروی آزمایشی فقط 800 کیلوگرم وزن دارد و این موضوع آن را از لحاظ انرژی کارآمد می‌کند.

محققان در این 1پروژه، موتور، سیستم انتقال و دیفرانسل یک خودروی زمینی معمولی را حذف کردند و سپس یک موتور الکتریکی 7.5 کیلووات و همچنین یک بسته باتری یون-لیتیم 15 کیلوواتی را به هر یک از چرخ‌های آن متصل کردند.

همچنین یک کابل الکتریکی منفرد، موتورها را به رایانه مرکزی متصل می‌کند.

محققان، این خودرو و کنترلگر آن را بر روی وضعیت‌های جاده‌ای معمولی آزمایش کرده‌اند و نتایج آنرا رضایت‌بخش خوانده‌اند.

گفته می‌شود، با هر بار شارژ می‌توان هشت تا 10 ساعت با این اتومبیل رانندگی کرد.

وانگ معتقد است تا آماده‌شدن این وسیله برای استفاده تجاری پنج تا 10 سال زمان باقی است.

مبتکران هنوز باید الگوریتم‌های رایانه‌ای را تنظیم کرده و ویژگی‌های ایمنی بیشتری را به فناوری ارائه‌شده بیافزایند.

جزئیات این خودرو در Control Engineering Practic منتشر شده است.

/ایسنا

 




موضوع مطلب :

یکشنبه 92 آذر 3 :: 11:59 عصر

تولید برق با بادبادک‌,بادبادک‌های زیردریایی

یک محقق آمریکایی مدعی است که بادبادک‌های زیردریایی بزودی می‌توانند برق مورد نیاز خانه‌های سراسر جهان را تامین کنند.

به گزارش ایسنا ، دیوید اولینگر از موسسه پلی‌تکنیک وورکستر می‌گوید که جریانات زیر آب می‌تواند نیرویی قابل مقایسه با تاسیسات هسته‌ای ایجاد کند.

ایده اولینگر شامل استفاده از بادبادک های بزرگ با بالهای محکم است. این محقق بر این باور است که با به پرواز درآوردن این بادبادکها در یک شکل هشت الگویی می‌توان مقادیر زیادی از نیرو را جمع‌آوری کرد.

این دستگاه پیشرفته شبیه سفینه‌های فضایی فیلم های علمی تخیلی بوده اما می‌تواند در ارائه انرژی مورد نیاز به جمعیت رو به افزایش جهان نقش مهمی ایفا کند.

این پروژه اخیرا یک کمک هزینه سه ساله 300 هزار دلاری از سوی بنیاد ملی علوم برای بررسی راههای جمع‌آوری جریانات اقیانوسی و جریانهای جزر و مدی دریافت کرده است.

این تیم قصد دارد مجموعه‌ای از بادبادکها را ساخته و آنها را در تونلهای آب آزمایش کند.

یکی از راههای تولید نیرو با بادبادکهای زیر آب این است که یک ژنراتور الکتریکی به این بادبادکها که به یک بستر شناور بسته شده‌اند، متصل شود.

اولینگر و تیمش با استفاده از مدلهای محاسباتی عملا طرحهای ممکن برای بادبادکهای زیرآبی را آزمایش کرده و شیوه‌های اتصال آنها به بسترهای شناور مشابه نمونه‌های مورد استفاده برای دکلهای گاز و نفت را بررسی خواهند کرد.

در مرحله آخر پژوهش، آنها مدلهای مقیاسی از بادبادکها را ساخته و آنها را در یک مخزن آب در موسسه پلی‌تکنیک وورکستر و آزمایشگاه تحقیقاتی آلدن آزمایش خواهند کرد.

یک شرکت دیگر موسوم به Minesto نیز در حال آزمایش این فناوری است. دستگاه انرژی جزر و مد ساخت این شرکت موسوم به «سبز تیره» انرژی جریانات جزر و مد را با استفاده از یک بادبادک و توربین به برق تبدیل می‌کند.

نیروگاه برق دریایی «بادبادک زیرآبی سبز تیره» در حال حاضر در آبهای ایرلند شمالی در حال تولید برق است.
/ایسنا




موضوع مطلب :

یکشنبه 92 آذر 3 :: 11:54 عصر

اختلال بینایی ,ربات شبیه سگ

ژاپنی‌ها موفق به ابداع ربات کارآمدی شبیه سگ با هدف هدایت افراد مبتلا به اختلالات بینایی شدند.

در سال 2007، اختلال بینایی بر بیش از 1.64 میلیون نفر در ژاپن اثر گذاشته و بیش از 72.8 میلیارد دلار برای اقتصاد این کشور هزینه به دنبال داشته است.

با توجه به این نکته که ژاپنی‌ها دارای بالاترین طول عمر در جهان هستند، توسعه ربات‌های راهنما برای افراد مبتلا به این اختلال حائز اهمیت است.

اکنون یک شرکت ژاپنی NSK رباتی به ابعاد 360*450 میلی‌متر را برای هدایت اشخاص مبتلا به اختلال بینایی ابداع کرده که 15 کیلوگرم وزن دارد.

این ربات شبه سگ، قادر به هدایت این اشخاص در دو بعد (نه بر روی پله‌ها) و در محیط‌هایی مانند بیمارستان، خانه سالمندان یا مراکز توانبخشی است.

نسخه‌ دیگری از Lighbot به ابعاد 320*540 میلی‌متر و وزن 10 کیلوگرم نیز در نمایشگاه IREX 2013 به نمایش درآمد.

کاهش وزن هر دو نسخه این ربات در سال 2013 نسبت به دیگر رباتی‌هایی که پیش‌تر عرضه شده‌ بودند، با استفاده از مزایای درایو چرخ و استفاده از بدنی پلاستیکی تقویت‌شده فیبرکربنی حاصل شده است.

کاهش وزن بیشتر سیستم معرفی شده با اعمال نفوذ درایو چرخ‌های جلویی و استفاده از یک ساختار تثبیت‌کننده عقبی سبک‌تر و ساده‌شده حاصل خواهد شد.

ربات ابداعی دارای قابلیت‌های ارتقایافته اجتناب از موانع، تشخیص پله‌ها و افزایش قابلیت‌های ثبات‌پذیری است.

/ایسنا




موضوع مطلب :

سه شنبه 92 آبان 28 :: 11:22 عصر

طراحی مافوق تصور این روزها یکی از مهمترین اصل ها برای ساخت خودرو شده است و معمولا تیم طراحی خودرو به دنبال راهی می گردد تا خودروی متفاوت تری وارد بازار کند. رقایت طراحی از خودروهای امروزی به خودروهای آینده نیز کشیده شده است.

بیشتر طرح هایی که این روزها شرکت های خودروسازی از آن رونمایی می کنند مربوط به سال های 2025 یا حتی 2050 می شود و نباید خیلی زود منتظر ورود آن ها به خیابان بود ولی دانستن اینکه چه خودرویی قرار است حکمران خیابان ها باشد امری جالب است.


فیات "پرایم" خودرویی متفاوت است که برای جوانان که مهمترین بخش از جامعه را تشکیل می دهند ساخته شده است. خودروهایی از دسته اسپرت معمولا دارای سیستم های عجیب برای هدایت یا بدنه ای فضایی هستند تا متفاوت تر از خودروهای امروزی شوند.

 

خودرویی با چرخ های 6 ضلعی,خودرو فیات پرایم

 

"جوشا شرکلیف" این خودرو را برای کارخانه فیات طراحی کرده است، به گفته وی 2025 سالی است که می توان انتظار حضور این خودرو را در خیابان ها داشت. این خودرو قرار است یک وسیله نقلیه کاملا کوچک و البته شیک باشد که همه کار از دست آن بر می آید.
این خودرو از تمامی تکنولوژی های روز تولیدش استفاده می کند تا بهترین و راحت ترین خودروی بازار باشد. شیشه های جلوی این خودرو به گونه ای طراحی شده است که می تواند سقف سرعت آن را بسیار بیشتر از سریع ترین خودروهای امروزی کند.


نکته مهم در طراحی این خودرو چرخ های آن است که به صورت 6 ضلعی طراحی شده است و قدرت مغناطیسی آن باعث می شود سیستم تعلیق خودرو بسیار خوب کار کند و به هیچ عنوان بر اثر سرعت بالا واژگون نشود.
البته برای این خودرو تکنولوژی ها بسیار بالاتر از حد امروزی است و نیازمند صبر بیشتری است.

 

خودرویی با چرخ های 6 ضلعی,خودرو فیات پرایم

 

خودرویی با چرخ های 6 ضلعی,خودرو فیات پرایم

 

خودرویی با چرخ های 6 ضلعی,خودرو فیات پرایم

 

خودرویی با چرخ های 6 ضلعی,خودرو فیات پرایم

 

خودرویی با چرخ های 6 ضلعی,خودرو فیات پرایم

 

منبع:yjc.ir

 

 




موضوع مطلب :

سه شنبه 92 آبان 28 :: 11:21 عصر
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >   
درباره سایت


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 188
  • بازدید دیروز: 60
  • کل بازدیدها: 16875880
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
امکانات دیگر


کلیه حقوق این وبلاگ برای مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی محفوظ است