مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی
این تحقیق که در دانشکده دارو دانشگاه واشنگتن لوئیس انجام شده است، بدین علت با اهمیت است که پزشکان معتقدند در این بیماری به علت مسیریابی غلط گلبول های سفید، سلول ها داخل مغز شده و به «میلین»، غشای دور سلولی که نقش محافظتی دارد، آسیب می رسانند
دیدگاه های جدید درباره چگونگی هدایت گلبول های سفید، این پیشرفت را برای محققان ممکن کرده است. آنان یک داروی ضد سرطان را از یک شرکت دارویی دریافت کردند تا بتوانند این فرضیه خود را بیازمایند
دکتر رابین کلین، متخصص ایمن شناسی در مورد نتایج این بررسی می گوید: نتایج بسیار چشمگیر بود، زیرا ما به این نتیجه رسیدیم که این دارو می تواند ترکیب موثری برای درمان
MS باشد. سلول های آسیب دیده دیگر نمی توانستند به مغز دسترسی داشته باشند و موش هایی که بالاترین میزان این دارو را دریافت کرده بودند، از این بیماری محافظت شدند. این داروی ضد سرطانی حال برای تبدیل شدن به دارو در فاز یک قرار دارد. کلین و همکارانش یک رشته شیمیایی در مغز یافتند که گلبول های سفید مجبورند برای ورود به مغز از آن بالا بروند، گلبول های سفید که از خون خارج می شوند، در طول رگ ها و بافت ها می مانند و سپس از پرده های مغز وارد مغز می شوند که در آن جا ممکن است به موانعی اضافی برخورد کنند و به میلین های شعبات نورون ها آسیب بزنند وی می گوید: اثر ورود گلبول های سفید به مغز، به بافت ها بستگی دارد، در حالت عفونت ویروسی، سیستم عصبی وظیفه دارد بدن را از ویروس پاک کند؛ اما در بیماری های خودایمن نظیر
کلین می افزاید: مسیر راهرو مانندی در قسمت رگه دار مغز با مویرگها وجود دارد که خون را به سمت سیستم عصبی مرکزی می برد. پله های این راهرو از مولکلولی که وی قبلا اثبات کرده بود که این بیماری در انسان ها و موش ها باعث می شود کلین امیدوار است با ترکیب و توسعه
موضوع مطلب : علم و فناوری دکتر وین والتر دایر (Wayne Walter Dyer) در 10 می 1940 در شهر دیترویت از توابع ایالت میشیگان در ایالات متحده امریکا در خانوادهای فرهنگی به دنیا آمد.
او یک نویسنده و سخنران است. یک عنوان از کتاب های او به نام "قلمرو اشتباهات شما" در سال 1976 در حدود 30 میلیون نسخه فروخت و جزء یکی از بالاترین رکورددار فروش کتابها در تاریخ شد. دایر در سال 1987 به عنوان بهترین سخنران ایالات متحده شناخته شد.
• دنیا مانند پژواک اعمال و خواستهای ماست. اگر به جهان بگویی: "سهم منو بده..."
اما اگر به دنیا بگویی: "چه خدمتی برایت انجام دهم؟..."
ابتدا منبع تولید ترس و نفرت را در وجود خود شناسایی و ریشه کن کنید.
• از مهم ترین کارهایی که به عنوان یک آدم بزرگ می توانید انجام دهید، • اگر مختارید که بین حق به جانب بودن و مهربانی یکی را انتخاب کنید، • انتخاب با توست، میتوانی بگوئی: صبح به خیر خدا جان، • به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. • در غالب هزاران راه، هر روز، عبادت معنویم بخشش عشق است
• اگر شخصیت خود را با فعالیتهای شغلی خویش میسنجید، • الهی توفیقم ده که بیش از طلب همدردی، همدردی کنم. موضوع مطلب : بعد از جنگ آمریکا با کره، ژنرال ویلیاممایر که بعدها به سمت روانکاو ارشد ارتش آمریکا منصوب شد، یکی از پیچیدهترین موارد تاریخ جنگ در جهان را مورد مطالعه قرار میداد.
حدود 1000 نفر از نظامیان آمریکایی در کره، در اردوگاهی زندانی شده بودند که از استانداردهای بین المللی برخوردار بود. زندان با تعریف متعارف تقریباً محصور نبود. آب و غذا و امکانات به وفور یافت میشد. از هیچیک از تکنیکهای متداول شکنجه استفاده نمیشد.
دلیل این رویداد، سالها مورد مطالعه قرار گرفت و ویلیام مایر نتیجه تحقیقات خود را به این شرح ارائه کرد:
"در این اردوگاه، فقط نامه هایی که حاوی خبرهای بد بودند به دست زندانیان رسیده میشد. نامههای مثبت و امیدبخش تحویل نمیشدند.
هر روز از زندانیان میخواستند در مقابل جمع، خاطره یکی از مواردی که به دوستان خود خیانت کردهاند، یا میتوانستند خدمتی بکنند و نکرده اند را تعریف کنند.
هر کس که جاسوسی سایر زندانیان را میکرد، سیگار جایزه میگرفت. اما کسی که در موردش جاسوسی شده بود هیچ نوع تنبیهی نمیشد. همه به جاسوسی برای دریافت جایزه (که خطری هم برای دوستانشان نداشت) عادت کرده بودند."
با دریافت خبرهای منتخب (فقط منفی) امید از بین میرفت. موضوع مطلب : علم و فناوری
روانشناسان مصرانه بر این باورند که میزان آی کیو تاثیر مستقیمی بر میزان موفقیت انسان دارد
1.ارتباط مستقیم آی کیو و ژنتیک باوجودیکه عوامل محیطی در کم و زیاد شدن بهره هوشی نقش دارند، اما به هیچ وجه میزان اثرشان به گرد پای وراثت نمی رسد، چرا که براساس یافته ها هر چند عوامل محیطی کم و بیش بر آی کیو تاثیرگذارند، اما وراثت و ژنتیک تشکیل دهنده 40 تا 80 درصد از میزان بهره هوشی است
برخلاف آنچه عموم تصور می کنند، بهره هوشی با روابط عمومی هم ارتباط تنگاتنگی دارد و هر چه آی کیو فرد بیشتر باشد، روابط عمومی اش هم قوی تر است یا به عبارتی سعی می کند رابطه بهتری با افراد دیگر در اجتماع برقرار کند 2.هر چه آی کیو بیشتر، روابط اجتماعی قویتر
خوردن زیاد تنقلات برای بچه های زیر سه سال نتیجه ای جز پایین آمدن میزان آی کیو ندارد. تحقیقات نشان داده است که بچه های زیر سه سال که مرتب تنقلات می خورند ضریب هوشی کمتری نسبت به همتایان خود دارند که کمتر به تنقلات علاقه نشان می دهند 3.خوردن زیاد تنقلات برابر با کم شدن آی کیو
معمولا کسانی که بهره هوشی شان از میزان متوسط یعنی بین 75 تا 90 کمتر است، بیشتر به سمت ترک تحصیل، انجام کار خلاف و حتی زندانی شدن رغبت نشان می دهند و فاصله شان با این مسائل از همتایانشان کمتر است 4.زندانی و خلافکار آی کیو کمتری دارد
کسانی که از بهره هوشی کمتری بهره می برند، به خاطر مشکلاتی که در حل معضلات زندگی با آن برمی خورند، زودتر از دیگر همتایانشان خسته می شوند و دوست دارند خودکشی کنند تا از این زندگی راحت شوند 6.افراد دارای آی کیو بالای 115 همه فن حریفند انجام کارهایی که نیاز به مهارت خاصی ندارد، نیاز به آی کیو چندانی هم ندارد. به عبارتی چه ضریب هوشی بالا باشد چه پایین کارهای روتین و روزمره انچام می شوند، اما مسئله اصلی در کارهایی است که پیچیدگی خاصی دارند یا مهارت ویژه ای می طلبند. چنین مشاغلی فقط از دست کسانی برمی آید که آی کیو بالای 115 دارند 7.هر چه آی کیو بیشتر، اعتماد به نفس هم بالاتر اگر از فرادی که در عرصه های مختلف از جمله کار، ورزش و زندگی شخصی موفقیت به دست آورده اند بپرسید عامل موفقیت تان چیست، قطعا بخش عمده ای از آن را مرتبط با اعتماد به نفس می دانند ثابت شده است که آنهایی که بهره هوشی بالاتری دارند، اعتماد به نفسشان هم بیشتر است 8.خلاقیت محصول آی کیو بالاست انسان های خلاق، مبتکر و نوآور کسانی هستند که قدر آی کیو بالای خود را می دانند و تلاش می کنند که از این موهبت ارزشمند با کارهای خلاقانه و نوآور استفاده کنند 5.ضریب هوشی کمتر، تمایل به خودکشی بیشتر
موضوع مطلب : علم و فناوری تا چند روز دیگر، رمضان امسال هم با آن لحظههای ناب سحر و ثانیههای دلربای نزدیک افطارش به پایان میرسد.
انگار تا چند روز پس از رمضان دوست نداریم در اواسط روز چیزی بخوریم و بیاشامیم. تهیه صبحانه و ناهار مشکل میشود و خوردن این وعدهها برایمان سخت و مشقتآور.
صبحانه را ناقص میخوریم، ناهار را به عصر موکول میکنیم، اما میل به خوردن شام همچنان در ما قوت دارد و آن را کامل و پر و پیمان میل میکنیم.
حتی گاهی ناخواسته در وقت سحر و هنگام نماز صبح تا چیزی نخوریم دوباره به خواب نمیرویم. در واقع یک ماه امساک موجب میشود تا دستگاه گوارش خود را با این شرایط عادت دهد؛ اما چه کنیم تا به الگوی تغذیهای پیش از این ماه برگردیم؟
دستگاه گوارش را آماده الگوپذیری کنید
تا چند روز پس از ماه مبارک، از مصرف ناگهانی غذاهای حجیم و گاه بیش از حد سرد و گرم بپرهیزید و غذا را در حجم کم و به دفعات بیشتر میل کنید تا به دستگاه گوارش لطمهای وارد نشود و آماده الگوپذیری شود.
بهتر است صبحانه را مناسب، ناهار را کم حجم و متعادل و در میان وعدههای پیش از ظهر و عصرانه از نان و پنیر و گردو، چای و خرما و میوهجات استفاده کنید. در وعده شام هم غذاهای حاضری همچون نان و پنیر و هندوانه، ماست و خیار یا آب دوغ خیار میل کنید.
وزنتان را ثابت نگه دارید
به دلیل آنکه در ایام روزهداری برخی افراد، فرصت کافی برای نوشیدن آب یا تامین ذخایر انرژی ندارند، امکان دارد چند کیلویی دچار افت وزن شده و سوخت و ساز بدن آنها بسته به شرایط روزهداری تا حدودی کاهش یابد بنابراین در روزهای پس از ماه مبارک ازمصرف زیاد غذاهای پرچرب و پرکالری اجتناب کنید؛ چراکه به دلیل سوخت و ساز پایین بدن، این مواد به محض ورود در بدن اندوخته و باعث افزایش ناگهانی وزن میشود. بدون شک مصرف متعادل غذا به تثبیت وزن شما کمک شایانی خواهد کرد.
از مشاور تغذیه کمک بگیرید
روزه اولیها یا نوجوانانی که در این سن توفیق روزهداری یافتهاند، احتمال دارد به دلیل تغییر شرایط متابولیسمی بدن درروزهای اولیه کماشتها باشند و از خوردن بموقع و کافی موادغذایی مناسب اجتناب کنند.
به جهت آنکه نوجوان در سن رشد است و حتما باید سه وعده اصلی غذای روزانه را استفاده کند، بهتر است والدین برای سر و سامان دادن به برنامه غذایی او از یک مشاور یا متخصص تغذیه کمک بگیرند.
در اواسط روز مایعات بنوشید
تا چند روز پس از رمضان میل به خوردن آب بخصوص در اواسط روز کم است. از اینرو مصرف چای کمرنگ، آبمیوه، شربتهای کم شیرین خانگی همچون خاکشیر، تخم شربتی، سکنجبین با خیار رنده شده، میوههای آبداری چون هندوانه، طالبی، هلو و شلیل و همچنین نوشیدنیهای لبنی مانند دوغ، شیر، کفیر یا عرقیات گیاهی توصیه میشود. موضوع مطلب : علم و فناوری چای یکی از پرطرفدارترین نوشیدنیها در جهان است که پس از آب و در مقام دوم به عنوان پرمصرفترین نوشیدنی به حساب میآید.
چای سبز این روزها به دلیل اطلاعرسانی خوبی که درباره فواید آن صورت گرفته طرفداران زیادی پیدا کرده است. ولی باید گفت مصرف این نوشیدنی در کشورهای آسیای شرقی از جمله چین به هزاران سال قبل برمیگردد. آنها معتقد بودند این نوشیدنی خواص درمانی فوقالعادهای دارد.
امروزه با تحقیقات وسیعی که درباره این گیاه باارزش صورت گرفته، مشخص شده این نوع چای علاوه بر اثرات درمانی، یک نوشیدنی آرامشبخش و تسکیندهنده نیز به حساب میآید.
سوالی که در ذهن خیلیها مطرح میشود این که چه خواصی در چای سبز وجود دارد که باعث برتری آن نسبت به دیگر چایها از جمله چای سیاه شده است؟
در جواب به این پرسش باید گفت چای سبز در مقایسه با چای سیاه به این دلیل که یک نوشیدنی دمکرده غیرتخریبی است خواص بیشتری دارد.
این نوشیدنی قدرت سیستم دفاعی بدن را در مقابل سرطان به طور قابل ملاحظهای افزایش میدهد. پلیفنول مادهای است که به میزان قابل توجهی (پنج برابر بیشتر از چای سیاه) در چای سبز یافت میشود.
پلیفنولهای موجود در چای سبز بیشتر با نام فلاونولها و کاتشینها شناخته میشود که 30 تا 40 درصد از مواد جامد استخراج شده از برگهای چای سبز خشک را تشکیل میدهد.
مطالعات انجام شده نشان داده این ترکیبات بهطور قابل ملاحظهای دارای خواص آنتیاکسیدانی، ضدسرطانی، ضدالتهابی و ضدباکتریایی است.
از طرفی چای سبز حاوی ترکیباتی چون پروتئین است که 20 ـ 15 درصد وزن خشک آن را شامل میشود. همچنین چای سبز بیش از 15 نوع اسید آمینه و هفت ـ پنج درصد کربوهیدرات شامل انواع گلوکز، فروکتوز و ساکاروز دارد.
از مواد معدنی موجود در چای سبز میتوان به منیزم، کلسیم، منگنز، آهن، مس، روی، سلنیم، سدیم، فسفر، پتاسیم، فلوراید و آلومینیوم اشاره کرد.
کافئین و برخی از ویتامینها نیز از ترکیبات موجود در چای سبز به شمار میرود. در گذشته از چای سبز علاوه بر خاصیت آرامبخشی به عنوان تسکیندهنده جای نیش حشرات و همچنین برای درمان آفتاب سوختگی استفاده میکردند.
گرچه این نوع چای در مقایسه با چای سیاه ارزش غذایی بیشتری دارد، ولی این بدان معنی نیست که چای سیاه برای بدن بیفایده است و باید آن را از سبد غذایی حذف کرد، بلکه چای سیاه نیز به شرطی که به آن اسانس یا رنگهای شیمیایی اضافه نشده باشد، دارای خواص زیادی است.
زیبایی عینک نباید فدای شاخص های صحیح آن شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و جندی شاپور اهواز با بیان این مطلب که برای انتخاب عینک آفتابی باید به نکات ساده ولی مهمی توجه کرد، گفت: اولین نکته در بحث انتخاب عینک جدای از ظاهر آن که بسته به سلیقه های مختلف، ممکن است گوناگون باشد ابعاد عینک است. یعنی ابعاد عینک باید بگونه ای باشدکه حدقه چشم را بپوشاند. وی با بیان این نکته که فرمهای موجود از انواع مختلفی مانند فلز و یا کائوچو ساخته می شوند و انتخاب جنس فریم به سلیقه فرد بستگی دارد، افزود: نوع و وزن فریم را سلیقه افراد مشخص می کند ولی فریم های فلزی به دلیل سنگینی از استحکام و دوام بیشتری برخوردار هستند، اما این فریم ها به دلیل فلزی بودنشان جاذب گرمای آفتاب هستند توصیه می شود که از عینک هایی که فرمهای کائوچویی دارند یا از جنس سبکتر هستند و کمتر جاذب نور و حرارت می باشند، استفاه شود. دسته اینگونه عینک ها هم پشت گوش قفل می شوند و باعث زخمی شدن آن می شوند، در نتیجه توصیه می شود دسته های عینک طوری باشند که گذاشتن و برداشتن آن آسان باشد. انواع جنس شیشه ای معمولا سنگین تر هستند و در عین حال از کیفیت بالاتری برخوردار می باشند ولی نمی توان انواع تکنولوژی را روی آنها انجام داد یعنی مثلا فقط می توان رنگ آنها را عوض کرد و یا ماده ای به آن اضافه کرد که جاذب نور اشعه ماوراءبنفش باشد، ولی سایر تغییرات را نمی توان روی آنها اعمال کرد. وی افزود: بنابراین استفاده از جنس پلاستیکی فشرده یا پلیمرهای مخصوص به دلیل سبک بودن وزن آن و قابلیت ایجاد تغییرات گوناگون بر روی آن در میان مردم در حال افزایش است. در حال حاضر در عینک های موجود در بازار کمتر از شیشه استفاده می شود یعنی اینها در واقع رنگ شیشه هستند. بدین صورت که با گذاشتن آن روی چشم نباید هیچ تغییری در رنگ و اندازه اشیاء ایجاد شود.در نتیجه هر مقداری که کیفیت ساخت عینک بالاتر باشد تغییر رنگ کمتری ایجاد خواهد شد. وی در ادامه گفت: کارکرد عینک آفتابی در سه جهت کاهش شدت نور ورودی به چشم، مانع از ورود اشعه های مضر به چشم و به عنوان حفاظی برای محیط بیرونی چشم عمل می کنند. موضوع مطلب : علم و فناوری آخرین مطالب
آرشیو وبلاگ پیوندها
سکانداران وبلاگ
آمار وبلاگ
فرم تماس امکانات دیگر |
کلیه حقوق این وبلاگ برای مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی محفوظ است
|