مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی
محققان دانشگاه «جان هاپکینز» روشی را ابداع کردند که در آن با استفاده از الماس، سرعت و مدتزمان نگهداری اطلاعات در سیستمهای ذخیرهسازی بهنحو چشمگیری افزایش مییابد.
در این روش جدید نوعی آلیاژ خاص متشکل از «ژرمانیوم»، «آنتیموان» و «تلاریوم» که در ساخت حافظههای تغییر فاز کاربرد دارد، با الماس جایگزین میشود.
حافظههایی که به این روش ساخته میشوند 100 برابر سریعتر از حافظههای فلش بوده و تا 100 هزار بار امکان بازنویسی اطلاعات را فراهم میکنند. در حال حاضر شرکت «آیبیام» و سایر شرکتهای سختافزاری، این فناوری را برای تولید تراشههایی با قابلیت پنج میلیون بازنویسی مورد استفاده قرار میدهند. انتظار میرود تا پنج سال آینده تمام هارددیسکها با استفاده از این فناوری تولید شوند و فضایی صدها برابر فضای کنونی را برای ذخیره اطلاعات با هزاران برابر سرعت فعلی آن فراهم کنند. موضوع مطلب : تهیه نانوسیالات:
محققان هوش مصنوعی در فستیوال جهانی علوم در نیویورک اعلام کردند که هوش یک موش بسیار بیشتر از قدرت موتور جستوجوی گوگل است.
به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (June 07)، اگرچه به نظر میرسد که موتور جستوجوی گوگل به دلیل توانایی در جذب و در اختیار گذاشتن سریع داده ها و توانایی پاسخگویی به سوالات مختلف، یک سیستم بسیار هوشمند است، اما هوش یک موش از پر قدرتترین ابر رایانههای موجود نیز بسیار بالاتر است. پروفسور «یان لی چون» محقق علوم رایانه در دانشگاه نیویورک تأکید می کند: کاری که موتور جستوجوی گوگل انجام می دهد، یک عمل آموزشی است و فهم و یادگیری در میان نیست. «لی چون» می افزاید: در حوزه توان محاسباتی، پر قدرت ترین ابررایانه های جهان نیز از یک حشره ضعیف تر هستند و خوشحال خواهم شد اگر بتوانم دستگاهی بسازم که هوشی معادل هوش یک موش داشته باشد! عظمت قدرت مغز انسان با هیچ سیستم هوشمندی قابل قیاس نیست، چراکه بیش از 100 میلیارد نورون در مغز انسان توانایی انجام عملیات محاسباتی معادل عدد یک با 18 صفر در ثانیه را دارند. پروفسور «تنن باوم» محقق علوم محاسباتی رایانه MIT نیز تأکید می کند: موتور جستوجوی گوگل از نوع پایهای از هوش مصنوعی موسوم به برنامه ریزی ساده (simple planning) استفاده میکند؛ این موتور جستوجو هوش مصنوعی نیست، بلکه فقط گوگل است. به نوشته ایسنا، پروفسور «لی چون» در حال طراحی روباتی است که قادر به شناسایی اشیاء در پیرامونش است. وی پیش بینی می کند که احتمالا طی 30 تا 100 سال آینده ابر رایانه ها می توانند به توان محاسباتی مانند مغز انسان نزدیک شوند و پس از آن در دو دهه بعد تلفن های همراه هوشمندی با هوشی معادل هوش انسانی تولید خواهند شد. منبع: جام نیوز موضوع مطلب :
یک مهندس نرمافزار برای بیدار کردن افراد خوابآلود دست به ابتکار جالبی زده و ساعت زنگداری طراحی کرده است که در صورت خاموش نکردن زنگ، منفجر میشود.
موضوع مطلب : در تحقیقات صورت گرفته بر روی نوجوانان 16 ساله سوئدی مشخص شده است که افراد باهوش بیشتر در معرض ابتلا به اختلالات روانی قرار دارند.
تاکنون تحقیقات زیادی در خصوص رابطه میان نبوغ و دیوانگی صورت گرفته که نشان می دهد، افراد باهوش بیشتر در معرض اختلالات دوقطبی و اسکیزوفرنی قرار دارند.
این ایده توسط گروهی از دانشمندان که همگی به نوعی از اختلالات روانی رنج می برند، مورد بررسی قرار گرفته است. دانشمندان با شرکت در نمایشگاه و فستیوال جهانی علوم در نیویورک، 20 تحقیق صورت گرفته در خصوص رابطه نبوغ و دیوانگی را مورد بحث قرار دادند. «کای ردفیلد جمیسون» از محققان دانشکده پزشکی جان هاپکینز که از اختلال دوقطبی رنج می برد، تأکید می کند: تست های هوش که با حضور نوجوانان 16 ساله سوئدی انجام شد، نشان می دهد که کودکان باهوش بیشتر در معرض ابتلا به اختلالات روانی قرار دارند. «جمیسون» خاطر نشان می کند: افرادی که در 16 سالگی از نبوغ و استعداد بالایی برخوردار هستند، چهار برابر سایر افراد به اختلالات دو قطبی گرفتار می شوند. این محقق که از اوایل جوانی مبتلا به اختلال دوقطبی شده است، تمام زندگی خود را وقف تحقیق و نگارش در خصوص این بیماری کرده است. تحقیقات قبلی نشان می دهد، ژن DARPP-32 عامل ارتباطی نبوغ و دیوانگی است. سه چهارم مردم نوعی از این ژن را به ارث برده اند که باعث افزایش توانایی ذهن برای قدرت تفکر و پردازش اطلاعات در ناحیه کورتکس پریفرونتال مغز می شود. اختلالات دوقطبی و اسکیزوفرنی در ارتباط تنگاتنگ با نبوغ و خلاقیت قرار دارند، اما اکنون محققان با این پرسش مواجه هستند که نقش محیط در ابتلای فرد به بیماریهای روانی تا چه حد است؟ «ونسان ون گوگ» نقاش سرشناس هلندی و «جک کرواک» نویسنده کانادایی از جمله افراد نابغه با رفتارهای خود مخرب محسوب می شوند؛ همچنین «جان نش» برنده جایزه نوبل ریاضی که فیلم ذهن زیبا (A Beautiful Mind) نیز در خصوص زندگی وی ساخته شده است، از بیماری اسکیزوفرنی رنج می برد. موضوع مطلب :
موضوع مطلب : لگ گادومسکی" دانشمند روسی و پروفسور بخش ذرات بنیادی و الکترونیک نوری دانشگاه دولتی اولیانوفسک به نوعی ایده ایجاد "کلاه- نامرئی کننده" را به نام خود ثبت کرده است. البته فعلا فقط اشیاء ساکن را می توان از نظرها ناپدید کرد. مرکز روابط عمومی دانشگاه دولتی اولیانوفسک اطلاع داد که فرکانس تابش در حین حرکت تغییر می کند و حفظ اثر نامرئی بودن امکان پذیر نیست. اما بزودی می توان هم "کلاه- نامرئی کننده" و هم عبای "هری پوتر" را تهیه کرد.
منبع: دنیای علم موضوع مطلب : آخرین مطالب
آرشیو وبلاگ پیوندها
سکانداران وبلاگ
آمار وبلاگ
فرم تماس امکانات دیگر |
کلیه حقوق این وبلاگ برای مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی محفوظ است
|