سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی
به کشتی مهندسی خوش آمدید-----مهندسی مکانیک سفر خوشی را در دنیای مهندسی برای شما آرزومند است

گروهی از متخصصان هوش مصنوعی از امکان طراحی و ساخت روباتهایی که امکان ازدواج با آنها وجود دارد خبر دادند.
دیوید لوی از محققان برجسته هوش مصنوعی در دانشگاه ماستریخ هلند گفت: این پیش بینی دور از ذهن نیست که تا سال 2050 در ایالت ماساچوست آمریکا ازدواج با روباتها قانونی اعلام شود.
این محقق اخیرا مدرک دکتری خود را بر روی موضوع روابط انسان و روبات اخذ کرده است.
دیوید لوی افزود: طی سالهای گذشته تمایل فراگیری شکل گرفته مبنی بر آنکه روبات ها بیش از گذشته با ظاهری مشابه انسانها طراحی و ساخته شوند. همچنین این تمایل نیز شدت یافته است که ارتباط میان دنیای روبات ها و انسانها بیش از گذشته شود.
بر اساس پیش بینی این محقق، در آینده روباتها انسانی تر خواهند شد و دارای شخصیتی خواهند شد که انسان ها مجذوب آنها شده و به آنها علاقمند می شوند و حتی ممکن است با آنها ازدواج کنند.
بر اساس گزارش لایو ساینس، این درحالی است که سال گذشته هنریک کریستین موسس شبکه تحقیقات روباتیک اروپا پیش بینی کرده بود مردم تا 5 سال آینده بتوانند روابط نزدیکتری با روباتها داشته باشند و دیوید لوی نیز این پیش بینی را محتمل دانسته است.

منبع: خبرگزاری مهر




موضوع مطلب :

سه شنبه 91 خرداد 16 :: 10:29 عصر
روبات‌های پذیرش هتل واکامارو سرانجام توانستند شغل پیدا کنند و از بیکاری در آیند.
در عین حال به علاقه‌مندان داستان‌های علمی تخیلی که تصور می‌کنند روزی روبات‌ها دنیا را فتح می‌کنند تلنگر بزنند.
قرار است 10 روبات از سری روبات‌های پذیرش واکامارو در بخش تجاری ژاپن فعال شوند تا ژاپنی‌هایی که در منطقه تاکا (در مرکز این کشور) زندگی می‌کنند در بدو ورود به برخی اماکن به جای انسان، با روبات‌هایی زرد رنگ رودر رو شوند.

ربات های کارمنداین روبات‌ها می‌توانند در دفتر پذیرش هتل‌ها، ساختمان‌های مسکونی و تجاری و حتی ادارات دولتی کار کنند.
روبات‌های واکامارو یک متر طول دارند و می‌توانند بدن 30 کیلوگرمی خود را با کمک چرخ‌هایشان حرکت دهند. این روبات‌ها که نخستین بار نسخه پیشرفته آنها در سال 2003 به بازار معرفی شد، یک نسخه خانگی هم دارند که می‌توانند به اینترنت متصل شوند و شب هنگام که صاحبشان به خانه آمد با تکرار خبرها با او ارتباط برقرار کند.
جالب است که در دنیای امروز که فرم‌های کاریابی پر است جای خالی برای نوشتن سابقه کاری، این روبات‌ها بدون سابقه کاری استخدام شده‌اند.
روبات‌های واکامارو صورت‌ها را تشخیص می‌دهند؛ می‌توانند کارهای دستی اولیه را انجام دهند؛ شنونده‌های خوبی هستند و می‌توانند صداها را از هم تمیز دهند؛ قادرند با واژگانی به وسعت 10 هزار لغت با مشتری‌ها صحبت کنند؛ آهنگ‌های شاد می‌خوانند و مهمتر از همه می‌توانند بازدیدکنندگان از دفتر یا هتل شما را به اتاق‌ها راهنمایی کنند. (البته اگر بازدیدکننده علاقه‌ای به این همراهی داشته باشد.)
هزینه سالانه به کارگیری این روبات‌ها چیزی در حدود 25 هزار دلار است که با حقوق متوسط یک کاگر موقت برابر است.
 منبع: همشهری آنلاین



موضوع مطلب :

سه شنبه 91 خرداد 16 :: 10:25 عصر

گروهی جدید از سیالات که قادر به انتقال حرارت می‌باشند، نانوسیال نامیده می‌شوند. نانوسیالات به ‌وسیلة پخش و منتشر کردن ذرات در اندازه‌های نانومتری در سیالات متداول منتقل کنندة گرما، به ‌منظور افزایش هدایت گرمایی و بهبود عملکرد انتقال حرارت، ساخته می‌شوند

نتایج آزمایش‌هایی که در رابطه با نحوة انتقال حرارت بر روی چندین نمونة نانوسیال انجام شد، نشان می‌دهد که عملکرد نانوسیالات در انتقال حرارت عموماً بیشتر از آن چیزی است که به ‌صورت نظری پیش‌بینی شده است. این واقعیت یک کشف اساسی در مسئلة انتقال حرارت می‌باشد

 


نمودار1
نمودار 1- درصد افزایش هدایت گرمایی ذرات مس، اکسید مس و آلومینیم در اتیلن گلیکول (EG). همچنین نمایش افزایش هدایت گرمایی نانولوله‌های کربنی چندجداره در روغن و تطبیق آن با نظریه ماکسول
از نانوسیالات می‌توان به ‌منظور توسعة سیستم‌های کنترل حرارت در بسیاری کاربردها از جمله وسایل نقلیة سنگین استفاده نمود. کنترل حرارت یکی از عوامل کلیدی در فناوری‌‌های مربوط به محصولاتی مانند پیل‌ سوختی و وسایل نقلیة دوگانه سوز– الکتریکی می‌باشد که بیشتر آنها تحت دماهای عمدتاً کمتر از دمای موتورهای احتراقی داخلی متداول، عمل می‌کنند.
بنابراین نیاز مبرمی به توسعة سیالات انتقال ‌دهندة حرارت با هدایت گرمایی خیلی بالا و نیز انتقال این فناوری به صنایع خودرو وجود دارد.
اخیراً پژوهش‌هایی در مورد نانوسیالات فلزی حاوی نانوذراتِ مسِ با قطرِ کمتر از 10 نانومتر که در اتیلن گلیکول پخش شده بودند انجام شده است. این پژوهش‌ها نشان می‌دهد که در جزء حجمی بسیار اندکی از نانوذرات، رسانایی گرمایی می‌تواند بیشتر از قابلیت رسانایی صرف خود سیال و یا نانوسیالات اکسیدی (مانند اکسید مس و اکسید آلومنیوم با قطر متوسط ذرات 35 نانومتر) باشد. همان‌طور که در نمودار 1 نشان داده شده است. به علت اینکه تاکنون هیچکدام از نظریه‌های معمول، اثرات ناشی از قطر ذرات و یا هدایت آنها بر روی میزان هدایت نانوسیالات را پیش‌بینی نکرده‌اند، این نتایج غیر منتظره است.
اخیراً نانوسیالاتی حاوی نانو لوله کربنی ساخته شده‌اند و نتایج آزمایش‌های انجام شده بر روی این نانوسیالات نشان داده است که وجود نانولوله‌ها در یک سیال، هدایت گرمایی آن را بطور چشمگیری افزایش می‌دهد.

جالبتر انکه....



ادامه مطلب ...


موضوع مطلب :

سه شنبه 91 خرداد 16 :: 12:6 عصر

پمپ ها : Pumps
به طورکلی پمپ به دستگاهی گفته می شود که انرژی مکانیکی رااز یک منبع خارجی اخذ و به سیالی که ازآن عبورمی نمایدانتقال دهد.درنتیجه انرژی سیال بعدازخروج از ماشین افزایش می یابد .پمپ ها رابرمبنای نحوه انتقال انرژی به سیال به دودسته تقسیم بندی می کنند:
1
ـ پمپ های دینامیکی:که انتقال انرژی ازآنها به سیال به طوردائمی است .
2
ـ پمپ های جابجایی:که انتقال انرژی ازآنها به سیال به صورت متناوب یا پریودیک است.
می توان پمپ هارابراساس نحوة عملکردشان به گونه ای دیگرنیز دسته بندی کرد:
1
ـ پمپ های سانتریفوژ(جریان شعاعی)2ـ پمپ های محوری3ـ پمپ های نیمه سانتریفوژ(یا باجریان مختلط)
1
ـ پمپ سانتریفوژ(شعاعی):عملکرداین پمپ به این صورت است که درآن سیال موازی محور واردچرخ پمپ شده وعمود برآن ازچرخ خارج می گردد.این پمپ ها معمولاً برای ایجادفشارهای بالا دردبی های کم به کارمی روند.بنابراین اغلب پمپ های سانتریفوژ توانایی خوبی درایجادفشارهای بالادارند.پمپ های سانتریفوژ شایع ترین نمونه ازپمپ هاهستند .
2
ـ پمپ های محوری:سیال موازی محور وارد پمپ می گردد و به طور موازی نسبت به محور ازچرخ خارج می گردد .این پمپ ها برای ایجادفشارها و دبی های متوسط به کار می روند.
3
ـ پمپ های نیمه سانتریفوژ(مختلط): سیال موازی محور وارد چرخ پمپ می گردد و به طورمایل نسبت به محورازچرخ خارج می گردد.این پمپ ها برای ایجادفشارها و دبی های متوسط به کارمی روند .این پمپ هانسبت به پمپ های سانتریفوژتوانایی بیشتری دراستفاده وبه کارگیری دبی های یالا رادارند .
مبانی وکاربردپمپهای گریز از مرکزcentrifugal pump اصول کار کلیه این پمپ هابراساس استفاده ازنیروی "گریزاز مرکز" پایه گذاری شده است . هرحجمی که دریک مسیردایره ای یامنحنی الشکل حرکت کند ، تحت تاثیرنیروی گریزازمرکز واقع می شود .جهت نیروی مذکور طوری است که همواره تمایل داردکه جسم را ازمحوریامرکز دوران دورسازد . :
1.
الکترومتور: که شامل قسمت الکتریکی پمپ است .
2.
کوپل یا هم محور سازی :که متصل کننده الکترومتر به شافت (محور )پمپ است .
3.
هوس برینگ: که محل قرار گیری برینگها می باشد
4.
مکانیکال سیل: که محل آب بندی پمپ و جدا کننده سیال پمپاژ شده و قسمت مکانیکی پمپ می باشد
5.
پره های پمپ :که با توجه به نوع کاربرد دارای انواع مختلفی می باشد

 

 



ادامه مطلب ...


موضوع مطلب :

یکشنبه 91 خرداد 14 :: 4:37 عصر

اخترشناسان برای اولین بار موفق به رصد سیاره ای شبه زمینی در مدار ستاره ای شبه خورشیدی و در منطقه ای قابل سکونت از فضا شده اند.

شبه زمین

این سیاره جدید یکی دیگر از جدیدترین رصدهای تلسکوپ کپلر است، تلسکوپی که در جستجوی نشانه هایی از نوسان نور ستاره ها به واسطه عبور یک سیاره از برابر آنها است، پدیده ای که آن را "گذر" می نامند.

"آلن باس" یکی از اعضای تیم پروژه کپلر از موسسه کارنگی می گوید این کشف مدرکی مستحکم برای پشتیبانی از این ایده است که ما در جهانی زندگی می کنیم که مملو از حیات است. کپلر در آستانه کشف فراوانی سیاره های شبه زمینی و قابل سکونت در کهکشان است.

سیاره جدید با نام کپلر 22b در فاصله 600 سال نوری و در مدار ستاره ای مشابه خورشید، ستاره نوع G، در حرکت است. وسعت این سیاره 2.4 برابر زمین است و هر 290 روز یکبار به دور ستاره اش می چرخد، در حالیکه در منطقه قابل سکونت از ستاره اش واقع شده، منطقه ای که در آن امکان وجود آب در حالت مایع وجود دارد.

یک سیاره شبه زمینی کامل

کپلر با شیوه رصد خود نمی تواند جرم سیاره را تعیین کند و از این رو اخترشناسان از تلسکوپی دیگر برای کشف نشانه های کششهای گرانشی از سوی سیاره استفاده کردند اما تا کنون موفق به رصد چنین نشانه هایی در ستاره میزبان این سیاره نشده اند. این به آن معنی است که جرم سیاره باید کمتر از 36 برابر زمین باشد.

در این صورت جرم سیاره به جرم گروه سیاره های "ابر-زمینی" نزدیک است که وسعتی دو برابر وسعت زمین دارند. جرم و ابعاد محاسبه شده برای این سیاره به این معنی است که کپلر 22b سیاره ای سنگی است که می تواند حاوی آب مایع باشد. رصدهای زمینی در اواسط سال 2012 می تواند به اخترشناسان در تعیین جرم واقعی سیاره کمک کند، این رصدها می تواند به تعیین ساختار و ترکیبات سیاره منجر شود.

تا کنون دو سیاره سنگی دیگر در منطقه قابل سکونت سیاره هایشان کشف شده اند اما ستاره این سیاره ها بسیار سردتر از خورشید بوده است. اخترشناسان بر این باورند درجه حرارت بر روی سطح سیاره ای که به تازگی کشف شده 22 درجه سلسیوس است.

منبع: مهر




موضوع مطلب :

شنبه 91 خرداد 13 :: 8:59 عصر

دانشمندان آمریکا چسبی را ابداع کرده اند که با چسباندن آن روی پوست، بدن در برابر آنفلوآنزا واکسینه می شود.چسب واکسن ممکن است تزریق دردناک با آمپول را منتفی و حتی ایمن سازی را تقویت کند.این چسب حاوی سوزن های بسیار ریز است که پس از اتصال به لایه بیرونی پوست بدن، حل می شود.این چسب واکسن، با موفقیت روی موش آزمایش شده است و ممکن است جایگزین تزریق واکسن به روش سنتی شود.

چسب واکسن

فن آوری جدید ممکن است در مقایسه با ترزیق واکسن با آمپول، انسان را بهتر در برابر بیماری آنفلوانزا ایمن کند.گروه تحقیقی انستیتو فن آوری جورجیا معتقد است این چسب واکسن احتمالا کنترل بیماری های واگیردار را متحول می کند چون بالقوه اجازه می دهد هر فرد واکسن خود را تزریق کند.نتیجه آزمایشات این گروه در نشریه معتبر نیچر منتشر شده است.

دکتر شان سالیوان، یکی از محققان دست اندر کار، گفت چون استفاده از چسب واکسن نیاز به آموزش ندارد احتمالا در آینده مردم این چسب را از طریق پست یا داروخانه محلی خود تهیه خواهند کرد.طول هر یک از صد میکرو سوزنی که به هر کدام از این چسب ها متصل است فقط 65 صدم میلیمتر است.دانشمندان آمریکایی در تحقیقات جدید خود موش های آزمایشگاهی را به سه گروه تقسیم کردند. به گروه اول واکسن آنفلوانزا را به روش سنتی با سرنگ تزریق کردند، به گروه دوم چسب واکسن و به گروه سوم چسب خالی زدند.

سه ماه بعد محققان موش های مبتلا به بیماری آنفلوانزا را معاینه و مشاهده کردند که بدن موش هایی که از طریق چسب واکسن ایمن سازی شده بود در مقایسه با گروهی که واکسن تزریقی دریافت کرده بود، دربرابر این بیماری بهتر مقاومت کرده است.اگر چسب واکسن در مورد انسان نیز موثر باشد، واکسیناسیون در سطح گسترده کاری ساده می شود.با این که در تحقیق جدید فقط ایمن سازی در برابر آنفلوانزا مد نظر بوده، محققان امیدوارند که از همین روش برای واکسن های دیگر نیز استفاده کنند و هزینه چسب، از واکسن تزریقی نیز بیشتر نباشد.چون سوزن های میکرو در تماس با پوست حل می شود، دور انداختن چسب های مصرف شده، خطرناک نیست.

پرفسور ریچارد کامپنز، یکی از تنظیم کنندگان گزارش در نشریه نیچر گفت، لزومی نیست واکسن عمیق وارد بدن شود چون سلول های ایمنی بدن در زیر لایه بیرونی پوست یافت می شود.او گفت: “ما امیدواریم بتوانیم آزمایش روی انسان را تا دو سال دیگر آغاز کنیم.

منبع: پزشکی و سلامت




موضوع مطلب :

شنبه 91 خرداد 13 :: 8:51 عصر

گروهی از کارشناسان محیط زیستی هشدار دادند بیش از نیمی از صندلی های خودرو مخصوص کودکان در آمریکا حاوی مواد شیمیایی سمی و خطرناک هستند که سلامت کودکان را به خطر می اندازند.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، نتایج یک آزمایش گسترده از سوی مرکز اکولوژی میشیگان نشان داده است که 60 درصد از 150 صندلی خودرو مخصوص کودکان که در این آزمایش بررسی شده اند حاوی مواد شیمیایی مضر برای سلامت انسانها شامل برم و کلر هستند. وجود این عناصر حاکی از بکار بردن ترکیب PVC (پلی وینیل کلرات) در مواد تشکیل دهنده این صندلی ها است
.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، مطالعات روی حیوانات آزمایشگاهی تایید کرده است که ترکیبات حاوی برم روی رشد مغزی تاثیر نامطلوب دارند و علاوه بر اینها PVC از سوی سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا بعنوان یک ماده سرطان زا برای انسانها شناخته شده است. PVC به سیستم های تولیدمثلی و ایمنی بدن آسیب می رساند
.

این کارشناسان تاکید کردند که دو فاکتور گرما و تماس با اشعه UV در اتومبیل ها، شدت و سرعت آزادسازی این مواد شیمیایی را افزایش می دهند و در نتیجه خاصیت سمی آنها بیشتر می شود
.

بنا براین گزارش، کارشناسان مرکز اکولوژی میشیگان فهرستی از بهترین و بدترین محصولات صندلی های خودروی مخصوص اطفال را به لحاظ ترکیبات شیمیایی آنها گردآوری کرده و این فهرست را در سایتی به آدرس Healthy Stuff.org منتشر کرده اند. براساس این فهرست کم خطرترین مدل این صندلی ها محصول یک شرکت ایتالیایی است

 

منبع : ایسنا




موضوع مطلب :

شنبه 91 خرداد 13 :: 3:40 عصر
<   <<   11   12   13   14   15   >>   >   
درباره سایت


طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 68
  • بازدید دیروز: 49
  • کل بازدیدها: 16880620
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
امکانات دیگر


کلیه حقوق این وبلاگ برای مهندسی مکانیک سکاندار علوم مهندسی محفوظ است